REVAN PERA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1921 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Revan Pera. Meer weten? Ontdek meer

22 jul 2024 om 21:13 Lekker maar ik had om extra kaas gevraagd en dat zat er niet bij
22 jul 2024 om 20:56 De bakjes van de kipsalon waren platgedrukt En de sla was niet eetbaar meer Vond 3 stukjes komkommer en 2 stukjes tomaat Ik zal bij revan pera niet meer bestellen
20 jul 2024 om 2:54 Wij bestellen hier iedere week wel een paar keer. Het eten is heerlijk en met zorg bereid, dat proef je gewoon. Bezorging altijd top, het eten komt nog lekker warm aan. Wij zijn zeer tevreden!
19 jul 2024 om 21:30 Heb lekker gegeten,was super snel bezorgd
19 jul 2024 om 20:18 Heerlijk gegeten voor een goede prijs
15 jul 2024 om 0:21 Snel bezorgd Lekker gegeten Smaakt naar meer
13 jul 2024 om 20:11 Fantastic taste as ever, delicious rice, and fries. Kebab and kofta are amazing. Thank you, Revan Pera. Keep it up!
13 jul 2024 om 13:45 Heerlijk eten snelle bezorging
13 jul 2024 om 8:41 Snel bezorgd, heel fijn. Kapsalon. Kalfsvlees was goed van smaak, maar (naar mijn mening) te weinig sla en zo goed als geen andere groente. De patat was te lang geleden en te lang gebakken.
12 jul 2024 om 16:47 Delivery is poor
11 jul 2024 om 20:46 Heerlijk eten
7 jul 2024 om 18:41 Nou het was droog en koud in rotterdam heb je veel betere kapsalon dan hier pff