REVAN PERA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1891 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Revan Pera. Meer weten? Ontdek meer

16 jun 2024 om 5:37 Broodje kipdoner was lekker en de sauzen ook. Alleen wel prijzig.
14 jun 2024 om 10:36 Het eten was fantastisch en mooi op tijd. Ga zeker nog een x bestellen. Enige wat ik zou aanpassen is eventueel wat meer opties voor 2 personen er is nu maar 1 mogelijkheid
12 jun 2024 om 19:59 Heerlijk lekker eten
8 jun 2024 om 18:39 lekker en snel
8 jun 2024 om 3:27 Snel bezorgt en erg lekker
31 mei 2024 om 19:32 Eten was er met 12 minuten en super lekker
30 mei 2024 om 21:22 Zoals altijd goed!
30 mei 2024 om 7:40 Het eten was niet lekker. Je betaalt (te) veel voor wat je krijgt. Vlees was niet doorgebakken. Zowel vlees als rijst hebben elke keer totaal geen smaak. Rijst leek wel plastic. Nooit meer!
27 mei 2024 om 10:13 Zo snel mogelijk bezorgen kan toch niet een kwartier later zijn als de eerstvolgende bezorgtijd?
26 mei 2024 om 22:39 Belachelijk weinig wat je krijgt bij de kipschotel voor wat je betaald. rijst doorgekookt en beetje kip voor ong€20 ben nog in shock. De Turkse pizza was ook niet lekker brak helemaal uit elkaar. Voor ons zeker niet voor herhaling vatbare geldwolfen
26 mei 2024 om 15:34 Alles was naar wens.
24 mei 2024 om 20:03 Top!